Bastiaan Webdesign
de webdesigner die met je meedenkt

Een website zelf bijhouden
Op internet zijn veel mogelijkheden te vinden om een eenvoudige website te maken. Tegen geringe kosten kun je zelf de inhoud bepalen en bijhouden. Je moet je echter houden binnen het stramien dat de aanbieder voor je bedacht heeft. Als je een persoonlijk idee hebt over je website dat hier niet in past, neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee over de uitvoerbaarheid en technische aspecten. Maar ook als je geen vastomlijnd idee hebt, kan ik de vormgeving voor je uitvoeren.

Een ietsje meer
Als je je website onder de aandacht wil brengen middels een flyer of een folder, kan ik dat ook voor je verzorgen. Ik vind het belangrijk dat deze producten op elkaar afgestemd zijn. Een goede presentatie is het halve werk en het is de moeite waard om hier tijd in te investeren.

Wat kun je verwachten?
Ik werk al jaren als beeldend vormgever en houd van een strakke, zakelijke vormgeving. Als je op de knop 'voorbeelden' klikt kun je een aantal voorbeelden van door mij gemaakte websites zien. Ik ontwerp geen overbodige intro's of zaken die afleiden, maar wel websites die inspireren en aandacht trekken.
voorbeelden
achtegrond
in aanbouw
contact