Saskia Lensink
Ik ben Saskia Lensink. Sinds september 2013 heb ik een atelier bij de Stoker. In het atelier organiseer ik op dinsdagavond en zondagmiddag een inloopatelier model en portret schilderen.

Zelf schilder ik op dit moment vooral mensen, landschappen en tuinen. Ik schilder graag met materialen die niet te snel hard worden. Daarom schilder ik met olieverf, aquarel en gouache. Ik teken met uiteenlopende materialen en vind het leuk om op zoek te gaan naar combinaties van materialen, zoals grafietstift met geperste houtskool of aquarel en fineliner.

Ik ben op 6 juni 2014 afgestudeerd aan de Wackersacademie, opleiding tekenen en schilderen. Toen ik jong was en tijdens mijn studie heb ik veel getekend en geschilderd. Dat werd minder toen ik ging werken. Voor mijn kinderen heb ik muurschilderingen gemaakt met latex en kleurstof van beren, dolfijnen en apen. Op een gegeven moment zocht ik elke keer een reden om een muur te beschilderen met een kasteel of de barbapapafamilie, Cars of Assepoester. Toen wist ik: misschien moet ik ook weer eens op doek gaan schilderen. Dat heb ik gedaan door eerst cursussen en daarna de avondopleiding aan de Wackersacademie te volgen.

De komende tijd wil ik onder meer verder gaan met het schilderen van portretten in een context, schilderijen die een blikveld registreren van wat ik zie en grote tekeningen. Daarnaast maak ik in opdracht muurschilderingen voor kinderkamers en ben ik van plan een cursus te organiseren over schilderen met kleur.

Als u een keer wilt komen kijken naar mijn werk of graag een muurschildering wilt laten maken, neem dan contact met mij op.
wie ben ik
mensen
land
schappen
portret- en modelgroep
cv
terug naar beginpagina
contact