20 - 23 december 2017 Tekenmarathon: Haarlem en Amsterdam uitgebeeld
3 tekeningen Marianne Pruimboom
Om te kerstvakantie van De Stoker in te luiden gaan 3 tekenaressen voor de kerstvakantie één grote tekening maken in de galerie.
De tekening wordt gemaakt op grote papieren vellen, die op de muren van de galerie zijn bevestigd. In de tekening gaan Femke Bartman, Linda Rusconi en Saskia Lensink gebouwen en mensen uit Haarlem en Amsterdam tekenen. Ze vertellen zo hun eigen (beeld)verhaal van hoe ze hun stad en de inwoners beleven.

De tekening wordt gemaakt op woensdagmiddag 20 december tot en met zaterdagochtend 23 december. Wilt u zien hoe de tekening tot stand komt? Dat kan! De galerie is op donderdag 21 december en vrijdag 22 december 2017 van 14.00 tot 17.00 uur open.

U kunt het maakproces van de tekening dan van dichtbij meemaken. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan op zaterdag 23 december langs tussen 16.00 en 18.00 uur om de tekening in zijn geheel te bekijken. Wij zullen aanwezig zijn en zorgen voor een feestelijke ontvangst met een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan de openbaarmaking van de tekening kunt u in het atelier van Saskia van 12.00 tot 15.00 uur mee doen met een sessie van het inloopatelier modelschilderen.

Kosten? Enkele keer: 12 euro, 5-strippenkaart: 50 euro.

U kunt u opgeven door te mailen naar: modelschilderenindestoker@xs4all.nl.

Tijdens de kerstvakantie – als de galerie gesloten is – zal de tekening vanuit het raam te zien zijn. Schroom dus niet om ook tijdens de Kerstvakantie even langs de De Stoker te lopen!

Galerie de Stoker
Witte de Withstraat 124, 1057 ZH Amsterdam
Open op vrijdag en zaterdag van 11 - 17 uur
www.destoker.nl
Laatste dag expositie Buitenwerk
kunstwerk Marianne Pruimboom
kunstwerk Corri Janssen
Morgen 16 december zijn de kunstenaars Corri Janssen en Marianne Pruimboom van 14 tot 17 uur aanwezig in de galerie en kun je de laatste keer hun werk van dichtbij bekijken.
En dit verwachten we in januari
uitnodiging
Workshop insectenhuisje maken op zondag 21 januari 2018
insectenhuisjes in de sneeuw
Zin om een keer een insectenhuisje te maken? Doe dan mee met de winterworkshop, er is nog plek. Lees hier hoe je je aanmeldt.
Als je niet meer op de mailinglist van De Stoker wilt staan, stuur deze mail dan retour met de opmerking 'Afmelden svp'